Holistisch
Holistisch betekent eenheid van lichaam, ziel en geest. Als de mens in onbalans is dan raken de energiekanalen in het gehele lichaam verstopt en daarmee krijgen ook de corresponderende organen te weinig energie en het gevolg is dus dat men ziek wordt.

Reflexpunten
Via de corresponderende reflexpunten op de voeten kun je de energiestroom opnieuw activeren en zo het lichaam weer aanzetten tot doorstroming van de energie met als gevolg dat het zelfgenezende vermogen van het lichaam weer actief wordt. En zo wordt het evenwicht in het lichaam weer hersteld.

Bij voetreflex kun je ervan uitgaan dat het hele lichaam op de voet wordt weerspiegeld. Dat wil dus zeggen dat alle botten, organen, zenuwen, spieren en weefsel een reflexpunt op de voeten hebben en daarom dus vele klachten met een goede voetreflex behandeling aangepakt kunnen worden.

Welke klachten kunnen zoals behandeld worden via voetreflex:
* stress gerelateerde klachten
* hoofdpijn
* nek- en schouderklachten
* rugklachten hoog of laag
* hormonale klachten
* tennisarm
* verstoppingen bij- en voorhoofdholten

Welke reacties kun je zoals verwachten na een reflexbehandeling:
* je voelt je meer ontspannen
* je slaapt beter omdat je meer ontspannen bent
* je klachten kunnen zich soms de eerste dagen iets verergeren maar snel daarna wordt het minder
* je hebt meer energie.
* je lichaam wil versnelt de afvalstoffen afvoeren.

Daarom is het ook goed om na een behandeling veel water te drinken. Er is nog wel een verschil tussen de voetreflexmassage ter ontspanning en de voetreflex als therapeutische behandeling. De laatste gaat iets dieper en is meer klachtgericht en de eerste is zoals het er ook al staat ter ontspanning maar kan wel klachten aan het licht brengen.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage