Men neemt plaats op een speciaal ontwikkelde stoel en men zal merken dat je alleen door de speciale stoel en de speciale manier van zitten al ontspannen raakt.

Iedere locate, tijdstip of gelegenheid
Deze massage kan op iedere locatie, tijdstip, of gelegenheid gegeven worden omdat de lichtgewicht stoel door de therapeut overal mee naar toe genomen kan worden. Recente onderzoeken hebben ook aangetoond dat bij regelmatig toepassen van de stoelmassage mensen alerter en helderder zijn en hierdoor dus minder fouten maken.

Ontspannend en verfrissend
Direct na de stoelmassage is vaak een ontspannend en verfrissend gevoel van het gehele lichaam merkbaar. Ook de geest is vaak frisser. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd omdat door de massage de bloedcirculatie weer goed op gang wordt gebracht en daardoor kan de energie weer beter door het lichaam stromen. De spieren worden weer losser en men voelt zich meer ontspannen.

RSI Stoelmassage
RSI stoelmassage is een uitgebreidere stoelmassage.
De RSI stoelmassage is geen therapeutische behandeling op zich maar heeft juist een preventieve werking om velerlei klachten te voorkomen en vooral RSI klachten. Hierdoor heeft de stoelmassage bij regelmatige toepassing vaak een positieve invloed op het ziekteverzuim bij bedrijven.

RSI gerelateerde klachten zijn pijn, stijfheid, tintelingen, krachtverlies en soms coördinatieverlies in vooral de nek, schouders, armen, ellebogen, pols of hand. Nog vaker treden de RSI klachten op meerdere locaties tegelijk op en zorgen daardoor voor veel pijn en daardoor regelmatig voor ziekteverzuim. Uit een onderzoek van TNO blijkt dat 40% van de beroepsbevolking klachten heeft en een van de meest voorkomende klachten is een te hoge spierspanning in schouders, nek en armen. Stoelmassage kan deze klachten voorkomen of in ieder geval verminderen.

Laat je dus regelmatig masseren om klachten voorkomen of te verminderen.

Let op:
Sommige mensen denken bij massage aan erotiek of sex en dit kan soms leiden tot vervelende misverstanden, maar om dit te voorkomen: BIJ WELLNESS4EVERY-BODY IS EEN EROTISCHE MASSAGE ABSOLUUT NIET MOGELIJK.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage