Maar zelfs als je gewoon lekker in je vel zit en verder helemaal niets mankeert is een ontspanningsmassage nog prettig.
De hele massage is er uiteraard op gericht om jou de nodige ontspanning te geven.

Deze manier van masseren kan ook heel preventief werken voor zowel geest als lichaam. Het is goed om je regelmatig te laten masseren om je gezondheid op peil te houden.

Een goede massage ontspant je spieren en maakt deze weer soepel, verbetert je bloedcirculatie in je spieren en je huid en stimuleert tevens de afvoer via het lymfesysteem zodat giftige afvalstoffen je lichaam sneller verlaten.

Lichaam en geest
Door ontspanning van je lichaam ontspant ook je geest en zo kunnen allerlei gevolgen van stress zoals b.v. spanningshoofdpijn, vermoeidheid, stijve nek en schouders en rugklachten, voorzichtig worden aangepakt. Zo doorbreek je de negatieve cirkel van lichamelijke klachten door lichaam en geest te ontspannen en weer in balans te brengen.

Niet één massage zal hetzelfde zijn maar alleen de basistechnieken zijn standaard. De massage wordt geheel aan de behoefte van jou aangepast en afgestemd. Ontspanningsmassage wordt direct op de huid uitgevoerd met een van te voren voor jou bepaalde olie. We bepalen ook van te voren met elkaar waar de meeste van je klachten zitten zodat we daar de accenten voor je ontspanningsmassage kunnen leggen. Maar vaker nog zal het zo zijn dat we er tijdens de massage achterkomen waar zich de meeste pijnlijke en stijve spieren bevinden en dan deze plaatsen extra behandelen.

Waarvoor kun je ontspanningsmassage gebruiken:
* Het verbeteren van de bloedscirculatie
* Het tot rust laten komen van je hele lichaam en je geest
* Het opheffen van zowel geestelijke als lichamelijke spanningen
* Tegen de stress van deze tijd
* Voor het bevorderen van een goede nachtrust
* Het brengt je gedachten tot rust terwijl je je ontspant
* Je voelt je weer fitter en helderder na een massage

Neem contact met ons op als jij dit ook allemaal wilt.

Let op:
Sommige mensen denken bij massage aan erotiek of sex en dit kan soms leiden tot vervelende misverstanden, maar om dit te voorkomen: BIJ WELLNESS4EVERY-BODY IS EEN EROTISCHE MASSAGE ABSOLUUT NIET MOGELIJK.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage