Invloeden
We hebben tegenwoordig allemaal in meer of mindere mate last van alle invloeden om ons heen.
De een heeft weliswaar meer negativiteit om zich heen dan een ander in zijn dagelijks leven en sommige hebben hier ook sneller last van dan anderen omdat ze gevoeliger zijn dan andere mensen maar iedereen wordt blootgesteld aan negatieve krachten om zich heen.

Evenwicht
Door een healing schep je meer evenwicht in je leven, krijg je meer energie en kun je soms moeilijke situaties beter aan dan daarvoor.

Energie
Energie bestaat uit trillingen en door negativiteit of het negeren of vasthouden van emoties krijgt jouw energie een lagere trilling waardoor deze dus zwaarder wordt en ook werkelijk zwaarder aan kan gaan voelen wat vermoeidheid kan veroorzaken. Ook kun je hierdoor ziek worden of blokkades in je chakra’s of in je lichaam krijgen die ook weer allerlei klachten kunnen veroorzaken.

Door een healing voeg je dus kosmische energie toe met een zeer hoge trilling waardoor jouw energie weer goed kan gaan doorstromen en je blokkades opgeheven kunnen worden. Je zult je op korte termijn weer energieker voelen en meer energie hebben voor je dagelijkse bezigheden.

Voor iedereen
Healingen zijn er voor iedereen voor jong en oud en voor mensen met en zonder klachten.
Maar niet iedere healing is voor iedereen gelijk omdat ze op het individu en op specifieke klachten aangepast moeten en kunnen worden.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage