voorbeeld
Een simpel voorbeeldje is: als het 2e chakra niet goed werkt kan er een blaasontsteking ontstaan omdat dit chakra verantwoordelijk is voor de blaas. De redenen voor de blaasontsteking kunnen verschillend zijn zoals bijv. te weinig drinken of het vasthouden van emoties.

Reflexzones
De chakra’s zijn allemaal verbonden met onze ruggengraat en de ruggengraat-reflexzones bevinden zich zowel op onze handen als op onze voeten.
Door deze reflexpunten dus op onze handen of voeten te behandelen komen we er al snel achter in welke van onze chakra’s zich een blokkade bevindt.

Door speciale chakra reflexzonemassage kunnen de chakra’s weer vrij snel in balans worden gebracht en kunnen we vaak ook heel snel de oorzaak van de disbalans vinden omdat we dan weten welke chakra er blokkeert en we zo dus ook achter de ware reden hiervoor kunnen komen.

Door deze speciale chakra reflexzonemassage op handen of voeten behandelt men gelijk meerdere organen in een keer en worden meestal vrij snel blokkades opgeheven in de chakra’s.

Holistische massage
Het is een holistische en vooral ook makkelijk toe te passen massage met speciale etherische olie die voor iedereen geschikt is. Zelfs voor oude mensen en voor heel jonge kinderen omdat het geen langdurige massage is. Deze massage is ook nog eens uitstekend te combineren met een ontspanningsmassage of met een voetreflexmassage.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage