Het is een workshop voor IEDEREEN, dus je hoeft er helemaal niet voor te kunnen schilderen of tekenen want je gaat puur intuïtief te werk.

Intuïtie
Doordat je alleen op je intuïtie werkt zal er van alles over jou, je onderbewustzijn en je ontwikkeling van dit moment door de kleuren en symbolen op papier komen te staan. Als je dat wilt zal ik de tekeningen voor je lezen en proberen je zo nog een beetje over jezelf te vertellen en over jouw leven op dit moment.
Een bijenwastekening is zeer persoonlijk en zegt dus ook alleen iets over jou.

Werkwijze
We beginnen de ochtend/middag of avond met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.
Het liefst begin ik daarna met een rustige geleide meditatie om je uit de dagelijkse sleur en drukte te halen en een beetje tot rust te laten komen voor we aan het werk gaan.

Voor de pauze maken we minimaal twee kleine schilderijtjes die na het bewerken en opplakken een compleet kunstwerk vormen. In de pauze drinken we nog iets lekkers en na de pauze gaan we weer aan de slag met het creëren van een nieuw kunstwerk maar nu op A4 formaat. Alsof dit nog niet genoeg is lijsten we nog een van de kleine schilderijtjes in en ga je naar huis met iets heel unieks.

Inschrijving
Je kunt deze workshop heel goed doen met een groepje vriendinnen of collega’s. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje of uitje van het werk. Alles is mogelijk na overleg en dan bepalen we ook samen een geschikte datum. De workshop is vanaf 4 personen tot maximaal 8 personen.

Deze workshop is ook heel leuk voor kinderen of als verjaardagspartijtje. (De boutjes zijn niet al te warm hoor)

Lady Grey's High Tea
Deze workshop kan ook nog worden uitgebreid met een High Tea die in de pauze zeer professioneel verzorgt wordt door Lady Grey’s High Tea (klik hier voor meer info).

Als je interesse gewekt is bel dan snel voor een reservering.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage