Stimulerend en transformerend
Ze stimuleren ons eigen genezend vermogen en hebben een transformerende werking op onze gedachten en denkpatronen. Als onze denkpatronen niet in overeenstemming zijn met onze gevoelens kan dit leiden tot klachten en blokkades.
Zo kan bijvoorbeeld een voortdurende angst de levenskracht en energie van iemand behoorlijk aantasten en lichamelijke en geestelijke blokkades veroorzaken.

Eenheid
Door nu door middel van de bloesemremedies het evenwicht in de geest te herstellen wordt ook de eenheid in het lichaam hersteld.
De eventuele ziekte, spanning of angst verliest zijn greep en men kan op eigen natuurlijke wijze genezen doordat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.

Aura
Iedere bloem spreekt zijn eigen taal en ze werken op energieniveau. Alles wat leeft bestaat uit pure energie, uit trillingen dus. Als je uit je evenwicht bent geraakt is dit als eerste voor een therapeut waar te nemen aan je aura, je uitstraling dus. Deze aura voedt met energie je fysieke lichaam, en blokkeert je fysieke lichaam dus ook als de energie niet voldoende of verstoord is.
Met de Bloesemremedies kunnen we deze disharmonie dus herstellen.

Gebruik
De remedies worden meestal via de mond ingenomen en soms worden ze verwerkt in massageolie of badolie.
Je kunt ze direct via de mond in nemen of met een beetje water. Regelmatig en ritmisch gebruik van de druppels zorgt ervoor dat jouw druppels een optimaal resultaat voor jou hebben. De druppels worden voor je op maat uitgependeld en zijn daarom dan ook alleen geschikt voor persoonlijk gebruik en doen ook helemaal niets voor iemand anders in deze samenstelling.

Ze doen hun werk om jouw onderbewustzijn te verbinden met jouw bewustzijn waardoor je weer bewuster en sterker in het leven zult komen te staan omdat er op deze manier blokkades worden opgeheven.
Vraag bij je therapeut meer informatie als je nog meer vragen hebt.

Tarieven
» Klik hier voor tarieven!


Ons aanbod Terug naar homepage